Web Analytics Made Easy - Statcounter

رمز ارز الهام گرفته از سریال کره‌ای بازی مرکب که ارزش هر واحد آن به ۲۸۰۰ دلار رسیده بود، با تعطیلی وب سایت مرتبط به یک کلاهبرداری بی سابقه ختم شد.

به گزارش بازارنیوز به نقل از انگجت، این رمز ارز $SQUID نام داشت و به طور رسمی از سوی شبکه نتفلیکس پخش کننده سریال تلویزیونی بازی مرکب تحریم نشده بود. این رمز ارز در ماه اکتبر عرضه شد و ارزش آن در عرض چند روز ۳۱۰ هزار درصد رشد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاقمندان این رمز ارز را با هدف اجرای بازی رایانه‌ای جدیدی خریداری می‌کردند که قرار بود بر مبنای سریال بازی مرکب ساخته و عرضه شود. مضمون این بازی اجرای بازی‌های مرگبار توسط افرادی بود که غرق در بدهی بودند.

 

تبادل این رمز ارز در جریان بود تا در صبح روز دوشنبه ناگهان ارزش آن به صفر دلار سقوط کرد و وب سایت آن ناپدید شد. همچنین حساب توئیتر این رمز ارز نیز بلوکه شد. در ادامه مشخص شد خالقان آن همه درآمد خود را به پول واقعی مبدل کرده و ناپدید شده‌اند. این کلاهبرداران از این طریق ۳.۳۸ میلیون دلار به جیب زده‌اند.

نشانه‌های متعددی وجود داشت که نشان می‌داد این ارز دیجیتال از همان ابتدا کلاهبرداری بوده است. از جمله این نشانه‌ها می‌توان به اشتباهات دستوری و املایی در وب سایت آن اشاره کرد. علاوه بر این مردم می‌توانستند این رمز ارز را بخرند اما اجازه فروش آنها را نداشتند.

برچسب ها: رمز ارز ، اسکویید گیم ، بیت کوین ، شیبا ، squid لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000PZp

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: رمز ارز بیت کوین شیبا رمز ارز بازی مرکب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۸۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قدمگاهی، سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار تحریریه تجارت خارجی گفت: در سال ۱۴۰۱ صادرات شرکت‌های دانش بنیان بین ۸۵۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار بوده است. آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته با افزایش بیش از ۲ تا ۳ برابری به بیش از ۲ میلیارد دلار اعلام شده است.

قدمگاهی در ادامه افزود: بر اساس هدف گذاری صادرات محصولات دانش بنیان در دو سال آینده میتواند به ۱۰ میلیارددلار برسد. برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی شده که شرکت‌هایی پیشران دانش بنیان که ۸۰ درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان را انجام میدهند به شرکت‌های متوسط و کوچک کمک کنند تا آنها نیز در مسیر تجارت وارد شوند.

وی در ادامه درباره کمک سازمان فناوری، اطلاعات و ارتباطات به شرکت‌های پیشران بیان کرد: شرکت‌های پیشران دانش بنیان نیاز به سرمایه گذار و رفع مشکلات همچون گمرکی دارند که سعی شده در این موارد نیز به آنها کمک کرده تا این شرکت‌ها به راحتی کار تجاری خود را انجام دهند.

سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اظهار کرد: ۸۰۰ شرکت دانش بنیان امسال در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) حضور دارند و محصولات خود را معرفی می‌کنند. بجز این شرکت‌ها پایگاه بین المللی معاونت فناوری، اطلاعات و ارتباطات ریاست جمهوری، خانه‌های فناوری در کشور‌های مختلف، صندوق‌های پژوهش فناوری، کریدور صادرات و باشگاه سرامدان صادرات شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه حضور دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی