Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-28@08:01:06 GMT

معرفی‌انیمه‌های شبیه به سریال بازی مرکب

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۳۱۸۷۲

معرفی‌انیمه‌های شبیه به سریال بازی مرکب

در یکی از بهترین انیمه های درام با موضوع تلاش برای بقا، کایجی ایتو تا خرخره در بدهی فرو رفته است. در ادامه به او پیشنهادی داده می شود تا بتواند مسیر زندگی اش را تغییر دهد اما به قیمت جانش.

به گزارش مشرق، درام پرتنش کره ای بازی مرکب(Squid Game) بعد از انتشار در سپتامبر ۲۰۲۱ در نتفلیکس به سرعت به پربیننده ترین سریال این سرویس استریمینگ در سراسر جهان تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصویرسازی ترسناک و تاریک آن از واقعیت هایی که فقرا در آن گرفتار شده اند و شیوه سوء استفاده ثروتمندان از آن ها، باعث شد که بسیاری با شخصیت های درمانده سریال احساس همزادپنداری کرده و همین موضوع باعث شد همه به تماشایش بنشینند.  در ادامه انیمه ‌های ب شبیه سریال بازی مرکب هستند معرفی‌ می‌شوند.

 Gyakkyou Burai Kaiji

در یکی از بهترین انیمه های درام با موضوع تلاش برای بقا، کایجی ایتو تا خرخره در بدهی فرو رفته است. در ادامه به او پیشنهادی داده می شود تا بتواند مسیر زندگی اش را تغییر دهد اما به قیمت جانش. او با بازی هایی مانند سنگ کاغذ قیچی با دیگر حاضران روی عرشه ی یک کشتی تفریحی باید برای برنده شدن تلاش کند. همانطور که می بینید، داستان این سریال انیمه شباهت بسیار زیادی به سریال Squid Game دارد.


 

 Btooom!

علیرغم رفتارهای نامناسب و غیرقابل اعتماد بودنش، از همان ابتدای سریال بازی مرکب مشخص است که گی هون مرد مهربانی است که سعی دارد بهترین کار را برای اطرافیان و عزیزانش انجام دهد، به ویژه مادر و دخترش. در انیمه Btooom! اما ریوتا ساکاموتو به چیزی جز بازی آنلاین چند بازیکنی موسوم به بووووم علاقه ای ندارد، بازی که شامل مبارزه به کمک بمب و جمع کردن چیپ هاست. او یک بازیکن طراز اول در ژاپن بوده و اعتماد به نفس بالایی دارد در حالی که در اپیزود اول بر سر مادرش فریاد زده و می گوید که کار می خواهد. بعد از مدتی اما ریوتا ربوده شده و همراه با تعدادی بازیکن دیگر به یک جزیره برده می شوند تا به شکلی واقعی بازی بوووم را انجام دهند، جایی که بمب ها واقعی بوده و آن ها برای فرار باید دست به هر کاری بزنند.


 Battle Game In 5 Seconds

در حالی که بازیگران سریال Squid Game با بازی های خود آشنا هستند و در دوران کودکی آن ها را بازی کرده اند، شخصیت آکیرا شیرویاناگی در Battle Game In 5 Seconds باید از علم برای حل بازی ها کمک بگیرد. او که از دنیای واقعی خسته شده و تمرکزش را روی بازی کردن گذاشته است، در نهایت ربوده شده و مجبور می شود برای زنده ماندن و سرگرم کردن رباینده اش به نام میون، تلاش کند. او شباهت بسیاری با چو سانگ-وو دوست قدیمی گی هون دارند و هوش و رویکرد تحلیل گرانه اش به بازی و همچنین فخر فروختنش به دیگر بازیکنان او را بیش از پیش شبیه شخصیت منفور سریال بازی مرکب می سازد.


 Death Parade

در انیمه Death Parade، شرایط بسیار وخیم تر و خطرناک تر از یک بازی مرگبار است و به همین خاطر با یکی از بهترین انیمه های تاریک تاریخ این ژانر مواجه هستیم. از آنجا که شخصیت های داستان از قبل مرده اند، بهای بازی را با زندگی هایشان نمی پردازند بلکه سرنوشت روحشان است که باید بر سرش قمار کنند. بسته به عملکردشان، سرنوشت روحشان بین بازگشت به یک زندگی جدید یا محروم شدن از این موهبت و ماندن ابدی در پوچی مطلق تعیین می شود. بازی هایی مانند دارت، بولینگ و هاکی به صورت شانسی انتخاب شده و افراد متفاوتی که در یک زمان مرده اند باید با هم بازی کنند.


 Future Diary

وقتی صحبت از خطراتی بسیار بیشتر از حد معمول در یک بازی به میان می آید، بازیکنان انیمه Future Diary توسط خداوند فرا خوانده شده اند تا در یک رقابت شرکت کنند و برنده جانشین خداوند روی زمین خواهد شد. هر یک از بازیکنان دارای یک تلفن همراه است که می تواند آینده را پیش بینی کند و ۱۲ کاندیدای این مسابقات باید تا سر حد مرگ و به کمک این تلفن همراه با هم مبارزه کنند تا نفر آخر جانشین خداوند روی زمین باشد. همانند شخصیت بازیگردان در سریال بازی مرکب، اینجا نیز اطمینان حاصل می شود که همه چیز عادلانه بوده و کسی جز بازیکنان نمی تواند در بازی دخالت کند. این موضوع نیز یکی دیگر از شباهت های این انیمه با فضای سریال Squid Game است.


 Kengan Ashura

بازی های موسوم به battle royales تنها نوع بازی هایی که پای مرگ و زندگی در میان است نبوده و بازی های گلادیاتوری نیز یک ورزش بسیار خونین است که تاریخچه آن به قرن ها قبل باز می گردد. در دنیای انیمه Kengan Ashura جنگ گلادیاتوری شیوه ای است که برای حل و فصل مشکلات شرکت های بزرگ به کار گرفته می شود. هر مدیرعامل شرکتی باید مبارزی برای نمایندگی از خود انتخاب کند و این دو در یک نبرد تن به تن بسیار خونین برنده را تعیین می کنند. اوهما توکیتا یک رزمی کار خبره است که تنها برای مبارزه زندگی کرده و به نمایندگی از گروه نوگی در یک تورنمنت به نام زندگی یا مرگ شرکت می کند.

 Danganronpa: The Animation

در این اقتباس انیمه ای از سری بازی های Danganronpa، ماکوتو نائگی در حالی که هیجان زده است برای اولین روز وارد آکادمی هوپس پیک می شود اما همراه با ۱۴ دانش آموز دیگر حبس شده و خبردار می شود که اگر قصد فرار دارد باید یک دانش آموز دیگر را کشته و قسر در برود. بازیگردان این آکادمی نیز شباهت زیادی با بازیگردان سریال Squid Game دارد. نکته آشنای دیگر مشارکت ترتیب دهنده ی بازی ها در خود بازی هاست که در این انیمه هدف او شکنجه ی دانش آموزان است.

 Tower Of God

انیمه Tower Of God که بر اساس یک کمیک اینترنتی از لی جونگ هوی ساخته شده، به مبارزه و رقابت کاندیداهای متعددی می پردازد که قصد ورود و بالا رفتن از برج معروفی را برای رسیدن به قدرت، ثروت و شهرت دارند. یکی از کاندیداها که پسری به نام بم است با دیگران تفاوت دارد. تنها هدف و انگیزه او در شرکت کردن در این رقابت، پیدا کردن دوباره تنها دوستش به نام ریچل است. همانند بازیکنان سریال Squid Game، اینجا نیز آن ها با تست های مرگباری روبرو می شوند که برج برایشان انتخاب می کند.


 

 Darwin’s Game

وقتی یک دانش آموز دبیرستانی به نام کانامه سودو از دوستش دعوتنامه ای برای شرکت در یک اپلیکیشن جدید عجیب و غریب به نام بازی داروین دریافت می کند، دلیلی برای نپذیرفتن این دعوتنامه نمی بیند. اما خیلی زود در می یابد که وارد چیزی فراتر از یک بازی ساده شده است زیرا دشمنانش در داخل بازی، در دنیای واقعی نیز به دنبال او هستند، دوستش مرده است و باید برای جلوگیری از کشته شدن خودش نیز خیلی چیزها را به سرعت یاد بگیرد. همانند سریال Squid Game در Darwin’s Game نیز پول زیاد باعث می شود که بازیکنان به جان هم افتاده و دست به کشتار بزنند.

منبع: روزیاتو

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت نتفلیکس خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت سریال بازی مرکب سریال Squid Game بازی ها یک بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۱۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی

همشهری آنلاین: مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.
همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم ها می گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم های نمایش خانگی در ایران و کشورهای عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکوهای نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشورهای عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می شود:«نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.
برجسته کردن فرقه ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهرهای ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند. »
همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می کند:«تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال های خارجی نیز همچون سریال های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.
حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده های ایرانی خواهد داشت. »

کد خبر 847539 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مصر خبر مهم فیلم و سریال ایرانی فیلم و سریال خارجی

دیگر خبرها

  • ویدئویی شگفت‌انگیز از صدای جوجه تیغی که شبیه گریه نوزاد است
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • کدام تیم قهرمان یورو 2024 می شود؟ نتیجه 10 هزار شبیه سازی با کامپیوتر!
  • برای کار التماس نمی‌‌کنم
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز
  • آخر هفته چی ببینیم؟
  • ممنوع شدن صید ماهی مرکب
  • علی مصفا: فیلیمو عمدا «نبودن» را تبلیغ نکرد و سرم منت گذاشت!